dimecres, 24 de febrer del 2010

Alerta pel vent

La inestabilitat atmosfèrica no ens vol deixar aquest hivern. Després de les pluges que ahir ens van deixar 1 l/m2, hui el protagonista serà, de nou, el vent que pot bufar amb ràfegues superiors als 90 quilòmetres per hora. Haurem, per tant, d'estar ben a l'aguait.

divendres, 19 de febrer del 2010

Dades de pluja acumulada

Una nova borrasca ha passat sobre Catarroja entre la vesprada d'ahir dijous, 18 de febrer i esta matinada. En total, fins a les 8 del matí del dia de hui, divendres 19 de febrer, s'han acumulat 14 litres per metre quadrat.

Pluja acumulada durant el 2010: 81 l/m2

dimarts, 16 de febrer del 2010

Atmosfera revolicada

Sembla que enguany tindrem un dels hiverns més plujosos dels darrers anys...
Si el més de gener havia acabat amb 51 litres per metre quadrat recollits, en el que duem del mes de febrer ja portem 16 litres, 9 d'ells recollits en el dia d'ahir. En total des del començament de l'any hem recollit ja 67 l/m2. A més a més, tot fa indicar que açò continuarà perquè les previsions ens asseguren pluja per als pròxims dies. Us anirem informant.

dimecres, 3 de febrer del 2010

Balanç mes de gener de 2010

El mes de gener de 2010 ha estat un mes "mogudet". De fet hem tingut més pluja del que és normal, vents huracanats i fred. pel que fa a les prcipitacions podem dir que, segons el nostre pluviòmetre, hem recollit 51 litres per m2. Per altra banda, els vents han arribat a bufar amb ràfegues que han superat els 120 km/h i han aribat a provocar danys en el mobiliari urbà, teulades, etc. El mes de febrer, en canvi, ha entrat amb estabilitat atmosfèrica, temperatures diürmes suaus i les nocturnes fresques, amb nínimes d'1º.