divendres, 22 de gener del 2010

Les previsions indiquen un nou temporal de llevant

Les previsions per als pròxims dies ens indiquen que a partir d'este cap de setmana podríem tindre un nou temporal de llevant que deixaran pluges generalitzades que poden arribar a ser intenses, especialment al golf de València. La pluja vindrà acompanyada de baixes temperatures, per la qual cosa no es descarta que hi puga nevar en cotes relativament baixes. Estarem ben pendents de l'evolució.

dissabte, 16 de gener del 2010

Vents huracanats provoquen nombrosos anys a Catarroja

Forts vents amb ràfegues que han superat els 100 km/h han causat esta passat dijous, 14 de gener, nombrosos danys en la via pública tant del casc urbà com del polígon. Entre les destrosses hem pogut observar tanques publicitàries i senyals de trànsit tombades, murs que han caigut i diversos desperfectes a instal·lacions municipals com ara el poliesportiu o el polígon industrial. Sens dubte, un hivern mogudet...

divendres, 8 de gener del 2010

Neva a Catarroja

Entre les 7 i 8 del matí Catarroja ha sigut l'escenari d'una imatge inusual; una nevada excepcional que no ha arribat a quallar, tot i que el gel s'ha situat als sostres dels cotxes i de les terrasses.
El temporal de pluja ha deixat un total de 46 l/m2 en el mes de gener. Ara esperem una baixada important de temperatures, especialment la matinada de dissabte.

Continua el temporal de pluja i fred

La pluja i el fred continua a Catarroja. De fet, esta matinada s'han pogut observar com han caigut cops de neu que no han arribat a quallar en arribar a terra. Pel que fa a la pluja, podem dir que plou sobre banyat. Ahir, dia 7 de gener, es varen recollir 21 l/m2 i en el dia de hui fins a les 7 de la matinada ja em portem recollits 5 l/m2.
En el que portem del mes de gener, per tant, s'han recollit 43 l/m2. Els pròxims dies s'espera una baixada encara més forta de les temperatures.

dimecres, 6 de gener del 2010

Dades actualitzades

Les pluges que han caigut sobre Catarroja els darrers dies han estat les següents:
Dia 3 de gener: 1 l/m2
Dia 4 de gener: 10 l/m2
Dia 5 de gener: 7 l/m2
Total pluja mes de gener: 18 l/m2

dilluns, 4 de gener del 2010

Comença l'any 2010 amb pluges...

L'any 2010 ha començat amb pluges i mal oratge. En el dia d¡ahir, 3 de gener, vam acumular 1 l/m2 i en el dia de hui, 4 de gener, fins les 14 hores, portem 5 l/m2. La inestabilitat seguirà, almeys, fins a dia de reis.

Balanç any 2009

L'any 2009 ha estat un any irregular i amb canvis bruscos de temperatura. Pel que fa a la pluja podem dir que al llarg de tot l'any s'han acumulat 543 l/m2. L'estació de l'any més plujosa ha sigut la tardor, concretament el mes de setembre. pel que fa a les temperatures, la mínima s'ha registrat durant el mes de desembre i ha arribat als -3,1º. Pel que fa a les màximes s'han registrat en els mesos d'estiu, amb dades que han arribat a superar els 35º.