dimarts, 29 de setembre del 2009

Més dades de la gota freda

Continua plovent a Catarroja de manera continuada i intensament. Fins les 14 hores del dia 29 de setembre portem acumulats 117 l/m2

Noves dades de pluja

En el que portem de gota freda shan acumulat 103 l/m2 a Catarroja

dilluns, 28 de setembre del 2009

Balanç de pluja provisional

Fins les 23 h del dia 28 de setembre es porten acumulats 55 l/m2, tot fa indicar que estes dades seguran augmentant el dia de demà perquè continua establerta l'alerta taronja.

Noves dades de la gota freda

Segons el nostre pluviòmetre a les 19 hores del dia 28 de setembre de 2009 duem acumulats
35 l/m2 i continua l'alerta taronja davant el risc que continuen les pluges torrencials. De moment les pluges han estat moderades. Us donarem noves dades d'este temporal en les pròximes hores

Dades provisionals

Fins a les 7 hores del dia 28 de setembre de 2008 s'han acumulat 24 l/m2. Continua l'alerta taronja davant el risc que tornen a produir-se fortes tempestes. Us anirem actualitzant les dades.

diumenge, 27 de setembre del 2009

Gota Freda

Els especialistes en meteorologia han confirmat que la pluja que pot afectar la nostra ciutat a partir d'esta vesprada es tracta del primer temporal de gota freda d'esta tardor. De moment AEMET ha establert l'alerta taronja per a diumenge, dilluns i dimarts.
Us mantindrem informats

dissabte, 26 de setembre del 2009

Catarroja, de nou, en alerta taronja

l'Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET) ha establert l'alerta taronja per a este diumenge davant el risc que es produisquen fortes tempestes que poden deixar grans quantitats d'aigua en poques hores. Estarem ben atents a l'evolució de l'oratge. De moment sembla que el pitjor arribarà el diumenge.
Punxeu ací

dijous, 24 de setembre del 2009

Dades definitives de pluja temporal 22, 23 i 24

Dimarts 22 de setembre: 5 l/m2
Dimecres 23 de setembre: 57 l/m2
Dijous 24 de setembre: 2 l/m2
Total pluja: 64 l/m2
Per a este cap de setmana s'espera un nou temporal que pot deixar grans quantitats de pluja. Estarem ben pendents de l'evolució.

dimecres, 23 de setembre del 2009

Noves dades de pluja del dia 23 de setembre

El temporal de pluja continua caent a Catarroja. La nostra estació meteorològica ha recollit 55 l/m2 fins les 17 hores de hui.


22 de setembre: 5 l/m2
23 de setembre fins les 17 hores: 55 l/m2

Total pluja acumulada en menys de 24 hores: 60 l/m2.

Continua l'alerta taronja davant el risc de fortes pluges. Us mantindrem informats.

Nou temporal de pluges, dades provisionals

Un nou temporal de pluges està afectant la nostra ciutat des de la vesprada-nit d'ahir dimarts 22 de setembre. En el dia de hui continua l'alerta davant el risc de fortes tempestes i ruixats que poden ser persistents.

DIA 22 de setembre: 5 L/M2

DIA 23 de setembre fins les 8:30 hores: 11 L/M2

Pluja acumulada provisional del nou temporal: 16 L/M2


PLUJA ANUAL ACUMULADA: 264 L/M2

divendres, 18 de setembre del 2009

Balanç pluges temporal de tempestes del 12 al 17 de setembre

La vesprada-nit d'ahir va descarregar sobre Catarroja una forta tempesta que ha deixat 20 l/m2 abans de les 12 de la matinada i 10 l/m2 després de les 12. En total 30 l/m2. Des que va començar el període de tempestes s'han acumulat un total de 53 l/m2. De moment sembla que hi ha una treva però l'Agència Estatal de Meteorologia anuncia noves pluges a partir del diumenge.

dimecres, 16 de setembre del 2009

Pluja tempesta dia 15

Una forta tempesta va deixar durant la nit del dia 15 de setembre a Catarroja 19 l/m2, que s'uneixen als 3 l/m2 que s'havien acumulat els darrers dies.
Per al dia de hui continua l'alerta groga davant el risc que es puguen reproduir més tempestes. L'aigua, de moment, ha caigut ben caiguda i és beneficiosa per a l'horta, l'arròs, en canvi, pot veure perjudicat, especialment si la pluja va acompanyada de granís.

dilluns, 14 de setembre del 2009

Les tempestes, de moment, passen de llarg

Catarroja, de moment, s'ha salvat de les nombroses tempestes curtes però amb moltíssima intensitat que estan afectant diveses zones del País Valencià. De fet a Catarroja durant els tres dies que duem amb alertes sols s'han registrat 3 l/m2, una pluja insignificant que no ha arribat ni a banyar el carrer. Per a demà, dimarts, sembla que les coses empitjoren al golf de València, De monet Aemet ha establert a partir de les 12 de la mitjanit l'alerta taronja pel risc important de fortes pluges que arriben a acumular 50 L/m2 en tant sols 1 hora.

dissabte, 12 de setembre del 2009

Catarroja en alerta groga

L'agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha establert l'alerta groga per a este cap de setmana davant la possibilitat que es produisquen tempestes que poden arribar a ser de 20 l per m2 en 1 hora. Sembla que les prediccions ens confirmen un empitjorament de l'oratge a partir de la vesprada de hui dissate que s'llargarà almenys fins a le meitat de la setmana pròxima. Estarem ben atents i us tindrem ben informats a mesura que hi hagen novetats.
Més detalls

dilluns, 7 de setembre del 2009

Setembre comença amb pluges

El mes de setembre ha començat amb un moderat descens de les temperatures i amb pluges. De fet, este cap de setmana entre el dia 6 i 7 de setembre s'han acumulat 7 litres per metre quadrat. Sembla que la setmana comença amb una certa inestabilitat i la possibilitat que al llarg dels pròxims dies, especialment, de cara al cap de setmana, es puguen reproduir les pluges. Haurem d'estar ben pendents.