dissabte, 31 de gener del 2009

Gener es despedeix amb pluges

El mes de gener es despedeix amb pluges. El pas de dues borrasques que procedeixen de l'atlàntic deixaran este cap de setmana pluges que poden arribar a ser moderades. De fet, fins les 21 hores del dissabte s'han recollit 6 litres per metre quadrat i tot fa indicar que demà diumenge i el proper dilluns continuarà la inestabilitat i el risc alt de pluges a la nostra ciutat. Us mantindrem informats.

dissabte, 24 de gener del 2009

Risc extrem per forts vents a Catarroja

L'agència Estatal de Meteorologia ha establert l'alerta extrema davant el risc que al llarg del dia de hui es produisquen vents huracanasts que poden arribar als 130 km/h. De fet, al llarg d'esta matinada ja s'han pruduït fortes ràfagues de vent que han arribat als 80 km/h. haurem, pertant, que fixar portes, ventanals i qualsevol objecte que es puga volar i produir algun tipus de desgràcia personal. Sembla que a partir de les últimes hores de la vesprada el vent començarà a minvar la seua intensitat.

dijous, 22 de gener del 2009

Nova baixada de les temperatures

Les temperatures mínimes a Catarroja han arribat la passada matinada del dimecres al 3º de mínima. Amb estes dades es consolida un dels hiverns més freds que hem tingut en els darrers anys. Sembla que les temperatures baixes continuaran al llarg de la present setmana. haurem d'estar, per tant, pendents de les prvisions que ens propocionat Aemet.
Dades del dimecres 21 de gener de 2009: mínima: 3º i la màxima: 13,5º

dilluns, 19 de gener del 2009

Setmana amb vents forts

La pluja i la recuperació atmosfèrica deixarà pas esta setmana al vent de ponent. De monet hui dilluns ja hem tingut ràfegues fortes de vent que han lsuperat els 50 km per hora. Les temperatures en canvi s'han recuperat i hui hem tingut una mínima d'11º, encara que la sensació d efred ha sigut major pel vent.

Més informació sobre la predicció per a Catarroja en els pròxims 7 dies http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/localidades?l=46282

dilluns, 12 de gener del 2009

Després de l'onada de fred, tornem a recuperar-se les temperatures

Catarroja ha començat l'any amb temperatures molt fredes i molta humitat. De fet, el darrer temporal de fred, ens ha deixat la temperatura mínima que ha estat de -1º i una màxima de 8º el passat dijous. La pluja, com heu pogut observar, ha fet acte de presència encara que de manera dèbil. Tot i això, en el que duem de mes ja portem 34 litres per m2. Tot fa indicar que encara que hui hem tingut una mínima de 4º, les temperatures es recuperen i arriben a una màxima de 15º, temperatura més normal per al nostre clima mediterrani.

dijous, 8 de gener del 2009

Onada de fred històrica

Catarroja està visquent els darrers dos dies una onada de fred històrica. De fet la mínima d'ahir va ser de 1º, mentre que la mínima de hui dijous ha estat de -1º. El temporal, segons les previsions es pot allargar fins el dilluns de la setmana que ve. De moment hui hem tingut una màxima que no ha superat els 8º i per a esta nit s'esperen pluges que podrien deixar cops de neu, encara que sembla molt difícil que arriben a quallar. Haurem d'estar ben atents.

dilluns, 5 de gener del 2009

Primer temporal de pluges de l'any

Este cap de setmana hem tingut el primer temporal de pluges de l'any a Catarroja. Entre la vesprada i la nit de dissabte a diumenge s'han acumulat un total de 31 litres. 13 litres abans de les 12 de la nit i 18 litres a partir de les 12 de la nit, és a dir, el diumenge.
Pel que fa a les previsions, tot fa indicar que a partir de demà, dia de reis, les temperatures cauran en picat i tornaran les pluges a Catarroja. Haurem d'estar ben atents de l'evolució de l'atmosfera.

dijous, 1 de gener del 2009

Balanç mes de desembre

El mes de desembre de 2008 passarà a la història per haver estat un mes fred, amb gelades importants durant algunes matinades. Pel que fa a les pluges, en total s'han acumulat 64 litros per m2.


DES DE METEOCATARROJA US DESITGEM UN VENTURÓS 2009