dissabte, 27 de desembre del 2008

ambient hivernal, fred i pluja

El fred i la pluja han tornat de nou a Catarroja. De fet, ahir, a Catarroja es registraren 13 litres per m2, una pluja que va caure a mitja vesprada amb certa intensitat, mentrestant els termòmetres segueixen marcant temperatures mímines baixes i unes màximes que no superen els 13º. Les pluges, segons les previsions, continuaran en els pròxims dies i podríem tindrem un cap d'any passat per aigua...

dimecres, 10 de desembre del 2008

se'n va la pluja, torna el fred

La pluja caiguda els darrers dies a Catarroja, uns 42 litres per metre quadrat, deixarà pas a partir d'esta vesprada al fred. De fet, esta passada matinada ja hem tingut una mínima de 8º, 3º menys que la matinada anterior. Els termòmetres seguiran baixant i de cara al cap de setmana es poden repetir les pluges. Estarem ben atents.

dimarts, 9 de desembre del 2008

Noves dades de pluja

Des de les 4 de la vesprada de dilluns 8 de desembre i fins les 7 del matí de dimarts 9 de desembre s'han acumulat un total de 41 litres per metre quadrat. 31 dilluns i 10 litres des de les 12 de la mitjanit.

dilluns, 8 de desembre del 2008

Nou temporal de pluges

Després d'un mes de novembre fred i bastant sec, el mes de desembre viu el seu primer temporal, des de les 4 d'esta vesprada a Catarroja han caigut 25 litres per metre quadrat. Les previsions indiquen que continuarà ploven al llarg d'esta nit i durant el dia de demà.
Us mantindrem informats