diumenge, 30 de novembre del 2008

Balanç mes de novembre

El mes de novembre acaba amb temperatures més fresques del que és habitual per estes dates. No hem d'oblidar que, segons els nostres registres, a Catarroja hem tingut mínimes de 2º. Pel que fa a les pluges, en general no ha estat un mes massa plujós, especialment en comparació amb el mes d'octubre. En total s'han registrat 29 litres per metre quadrat.

dijous, 27 de novembre del 2008

Baixada dràstica de les temperatures

Catarroja ha registrat esta passada matinada una mínina de 2º. En els darrres dies les temperatures s'han anat desplomant, de fet, el dimecres tinguérem una mínima de 5º i el dimarts de 6º. Pel que fa a les màximes, ahir dimecres, no passàrem dels 14º de màxima, una temperatura molt baixa per a l'època de l'any en què ens trobem. Haurem d'estar ben pendents, doncs, de l'evolució d'esta onada de fred intens que ens ha sorprés perquè ha arribat un mes abans que entre, oficialment, l'hivern.

dijous, 13 de novembre del 2008

Dades provisionals del mes de novembre


El que duem de mes de novembre, a Catarroja estem tenint unes temperatures diurnes suaus, entre 18º i 20º de màxima i al voltant dels 10º de mínima. Pel que fa a les pluges, de moment ha plogut quatre dies i s'han acumulat 27 litres. He de tenir en compte que els mesos de tardor són els més plujosos al País Valencià.

diumenge, 2 de novembre del 2008

Novembre s'estrena amb noves pluges

El mes de novembre s'ha estrenat amb noves pluges. De fet, entre la vesprada d'ahir i esta matinada, fins del 9 del matí s'han registrat 25 litres per metre quadrat. Les previsions indiquen que demà dilluns podria tornar a ploure però a partir del dimarts hi haurà una milloria considerable. Estarem ben pendents de l'evolució de l'oratge.

dissabte, 1 de novembre del 2008

Balanç mes d'octubre

El mes d'octubre ha estat un dels mes plujosos de les últimes dècades a Catarroja. En total s'han registrat 201 litres per metre quadrat i ha plogut 16 dies. Les temperatures han estat les normals en esta època de l'any, tot i que la darrera setmana ha experimentat una baixada important situant-se la mínima en 7º.

Pel que fa al mes de novembre ha començat amb pluges dèbils. Les previsions indiquen que la inestabilitat continusarà, almenys, fins`el dimarts. Estarem ben pendents.