dimecres, 29 d’octubre del 2008

Dades onada de fred a Catarroja

L'onada de fred que està afectant a tota la península ìbèrica, ha fet baixar considerablement les temperatures a Catarroja. La màxima d'ahir, 28 d'octubre, va ser de 18º i la mínima de 13º. Pel que fa a les pluges podem dir que s'han acumulat les següents quantitats:

Dimarts 28 d'octubre: 9 litres

dimecres 29 d0ctubre fins les 7 del matí: 15 litres

Total: 24 litres

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Onada de fred i noves pluges

Després d'un cap de setmana tranquil, esta setmana comença amb una baixada dràstica de les temperatures i amb la possibilitat que torne a ploure de nou, encara que per a la província de València, l'Agència Estatal de Meteorologia no ha establert, de moment, cap tipus d'alerta.

Podeu consultar les previsions en l'enllaç que teniu en el marge dret. Així mateix hem de dir que en el que portem de mes, Catarroja duu acumulats al voltant de 180 litres per metre quadrat. Dels 27 dies que portem d'octubre, en 13 ha plogut. Una tardor, per tant i de moment, passada per aigua.

divendres, 24 d’octubre del 2008

Continuen les pluges...

Continuem oferint dades de la quantitat de pluja registrada a Catarroja en este nou temporal de llevant;

Dades del dijous 23 d'octubre: 2 litres
Dades del divendres fins les 14 hores: 8 litres

dijous, 23 d’octubre del 2008

Dades de pluja

Dilluns 20 d'octubre: 0,8 mm

Dimarts 21 d'octubre: 0,2 mm

Dimecres 22 d'octubre: 1,5 mm

Continua l'alerta taronja davant el risc que es produisquen forts ruixats

dilluns, 20 d’octubre del 2008

Pluges del cap de setmana

Les pluges han tornat este cap de setmana a Catarroja

Dissabte 18 d'octubre: 7 litres

Diumenge 19 d'octubre: 1 litre

Per a hui dilluns, l'Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l'alerta taronja davant la possibilitat de noves pluges fortes en forma de tempesta.

divendres, 17 d’octubre del 2008

Les pluges poden tornar de nou este cap de setmana

Després d'uns dies d'estabilitat i de temperatures primaverals, superant els 25º, sembla que este cap de setmana podria ser, de nou, plujós. Amb tot, les pluges no tindran la intensitat de les de la setmana passada però sembla que tornaran agranar el País valencià de sud a nord.

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Una forta tempesta descarrega 31 litres a Catarroja

Una nova tempesta de fortes pluges ha deixat una quantitat considerable a Catarroja; 31 litres entre les 6 i les 9 de la nit. Amb estos 31 litres, la gota freda ha deixat a Catarroja una quantitat important de pluges que ha negat camps, inundat baixos i arracat arbres.

Balanç de pluja des del passat 9 d'octubre = 154 litres

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Balanç provisional pluges gota freda

Dijous 9 d'0ctubre : 35 litres
Divendres 10 d'octubre: 81 litres
Dissabte 11 d'octubre: 1 litre
Diumenge 12 d'octubre fins les 12 del migdia: 6 litres

Total: 123 litres

divendres, 10 d’octubre del 2008

Una fortíssima tempesta descarrega 81 litres en 1 hora

Una forta tempesta amb nombrós aparell elèctric i granís ha descarregat 81 litres per metre quadrat en apenes una hora, entre les 12 i la 1 de la matinada. Tanta quantitat d'aigua ha provocat inundacions en baixos i la caiguda d'arbres pel fortíssim vent. Les zones més afectades han estat l'avinguda de la Rambleta, l'institut i alguns carrers de les barraques on els veïns han hagut de traure aigua de les seues cases, tot i que alguns d'ells havien sigut previsors i havien posat posts de fusta a les portes.

Total de pluja en 24 hores: 121 litres per metre quadrat.


Atenció perquè Catarroja encara continue en alerta taronja davant la possibilitat que els forts ruixats es puguen tornar a repetir en les pròximes hores.

dijous, 9 d’octubre del 2008

Catarroja es troba en situació d'alerta extrema

L'agència espanyola de metereologia ha establert l'alerta extrema davan la possibilitat que a partir d'esta vesprada es produisquen precipitacions molt intenses a gran part del País Valencià.

Esta passada nit han començat a caure les primeres pluges que han deixat, de moment, 5 litres per metre quadrat.

Us mantindrem informats.

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Catarroja entra en alerta taronja pel risc de fortes pluges

L'Agència Estatal de Meteorologia ha establert l'alerta taronja per a Catarroja davant la possibilitat que a partir de demà dimecres, 8 d'octubre es puguen produir fortes pluges en un nou episodi d'un temporal de Llevant (gota freda) que afectarà el País Valencià especialmente el dijous i el divendres. En esta pàgina podreu rebre tota la informació actualitzada durant les pròximes hores


Haurem d'estar a l'aguait!

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Baixada important de les temperatures

Les temperatures mínimes han experimentat una important baixada en els darrers dies, especialment este passat cap de setmana. Les mínimes han arribat als 12º, encara que les màximes se situen al voltant dels 24º, una temperatura, doncs, agradable per a l'època de l'any. Sembla que a mitjan setmana s'esperen canvis importants amb un nou període de pluges que poden ser mportants. Haurem d'estar a l'aguait!