dilluns, 25 d’agost del 2008

Primeres pluges d'agost

El mes d'agost ens ha deixat les primeres pluges entre la nit del divendres al dissabte. En total s'han acumulat 5 litres per metre quadrat que ha servit per rentar una miqueta teulades, carrers i plantes.

Pluja registrada a Catarroja nit del 22 al 23 d'agost = 5 litres

dimecres, 13 d’agost del 2008

Catarroja registra la temperatura més alta de l'any amb 37º de màxima

El dia d'ahir va ser especialment sufocant. La ciutat de Catarroja va registrar una màxima de 37º de màxima que feia quasi impossible eixir al carrer. A partir de hui, dia 13 d'agost s'espera que els vents giren a llevant i que baixen una miqueta les temperatures. De pluja, de moment, res de res.

dimarts, 12 d’agost del 2008

Continuen les temperatures altes i la sensació de molta calor

El mes d'agost ha entrat amb força i les temperatures mínimes no baixen dels 24º per la qual cosa resulta complicat poder dormir per les nits. Les màximes superen els 30º encara que la sensació de calor és més gran per l'alta humitat. En el dia de hui, 12 d'agost, el ponent pot provocar que es disparen les temperatures màximes.

dijous, 7 d’agost del 2008

1ª onada de calor de l'estiu

Si el mes de juliol s'ha caracteritzat per ser un mes de temperatures no excessivament altes per a l'època de l'any, el mes d'agost ha començat amb altes temperatures que unides a la humitat relativa creen un ambient sufocant. Les mínimes no baixen de 23º i les màximes se situen per damunt dels 30º pràcticament durant tot el dia.

Pel que fa a la pluja, el mes de juliol ha estat escàs de precipitacions, tot i que enguany ha plogut una mica mes que l'any passat on en tot el mes de juliol no va caure ni una gota. El mes d'agost s'espera sec, encara que a partir de la segona quinzena poden arribar les tronades d'estiu.